Tyler Blackett til Forest

Forest har sikret seg sin andre signering denne sommeren etter å ha fått underskriften til forsvarsspilleren Tyler Blackett på en permanent avtale. Den 26 år gamle spilleren avsluttet sin kontrakt med Reading i juli etter å ha vært i klubben siden 2016. I løpet av sine fire år i Reading spilte han over 120 obligatoriske kamper for klubben. Han var blant annet med på laget som spilte seg frem til en play-off finale i The Championship i 2017. Etter 120 målløse minutter på Wembley i finalen, glapp opprykket da Reading tapte 3-4 mot Huddersfield Town i straffesparkkonkurransen.

Blackett startet som åtteåring i Manchester United sitt akademi i 2002, og skrev under sin første profesjonelle kontrakt med United i juli 2012. I tiden på Old Trafford fikk han med seg 12 førstelagskamper i perioden fra 2012 til 2016. I løpet av det samme tidsrommet hadde han også låneopphold av ulik varighet i henholdsvis Blackpool, Birmingham City og Celtic, før han ble hentet til Reading i august 2016.

Han vil nå være klar for sesongoppkjøringen til Forest i forkant av den kommende 2020/21-sesongen.

Legg igjen en kommentar