Nottingham Forest

          Supporters Club of ScandinaviaBritannia Hotel

Dette hotellet ligger i St.James`s Street to minutter gange fra Old Market Square.  Hotellet holder middels standard,ikke noe luksushotell dette. Men holder til ”gutta på tur”. Klassisk engelsk hotell med vegg til vegg-tepper og separate kraner for varmt og kaldt vann på badet. Ustabil wi-fi på mange av rommene men fungerer bra i resepsjonen. Frokosten er ikke det helt store. Noen av enkeltrommene er pusset og holder bra standard. Ofte hyggelige priser (30-40£)både i ukedager og helger,har ofte gratis avbestilling via hotels.com. Dagligvarebutikken Tesco Express og en minibank ligger rett utenfor.  Bussen til City Ground går fra Maid Marian Way som ligger rett utenfor døra,denne koster 2£ og har hyppige avganger. Partygata St. James`s Street ligger over veien med flere barer og klubber samt den store Wetherspoons-puben ”The Roebuck Inn”.                                                                                   

St. James Hotel

St. James Hotel er det som tidligere hadde navnet Rutland Square Hotel. Hotellet ble totalrenovert og hadde et hamskifte i 2012-2013. Fra et slitent og trekkfullt hotell ble det forvandlet til et hipt og kult boutique hotell på kort tid. Noe spesielle fargevalg i resepsjon,ganger og rom må noteres,men alt i alt rent og pent. Hotellet er nabo med Britannia Hotel som ligger 30 meter unna. Stabil wi-fi på rommene og bra tv. Frokosten her har jeg ikke prøvd. Hyggelige priser (35-50£) viss mann bestiller rom i god tid.
 

Park Plaza

Hotellet ligger i krysset Maid Marian Way og St. James`s Street. Store romslige rom og gode bad. Stabil wi-fi og kjøleskap på rommet trekker opp. Får man god deal på frokost bør man ta det,bra utvalg av mat og frisk frukt. Mange fotballag og artister har blitt observert boende på dette hotellet. Bussholdeplass utenfor døren der man kan ta bussen til City Ground. Noe støy kan høres hvis man får rom vendt ut mot partygata St. James`s Street. Sjelden tilbud på dette hotellet,60£ natta +++.


Strathdon Hotel

Dette er hotellet der medlemmer av supporterklubben får spesialpris,her betaler medlemmer 35£ pr.natt for enkeltrom m/ frokost. Hotellet ligger i Derby Road like ovenfor rundkjøringen ved Maid Marian Way og Upper Parliment Street,5 minutter fra Old Market Square. Rommene er ikke spesielt store men holder middels standard. Frokosten er helt ok og wi-fi fungerer greit på rommene. Hotellet har også egen bar med flere storskjermer som viser sport på dag og kveldstid. Her har de greit utvalg av øl og drinker samt matsalg av burger,biff etc. Bør nevnes at ingen av rommene på Strathdon har aircondition,så på vår,sommer og sensommer kan rommene som står i sola bli veldig varme.

For bestilling av rom kan Reception Manager Fraser Draper kontaktes på denne adressen: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 
Hotel Ramada

Meget sentrumsnært hotell,her er det store rom,store bad og store senger. Veldig bra wi-fi på rommene også. Frokosten vet jeg ikke noe om. Ligger to puber og en cafe rett utenfor døra,ligger også flere restauranter i umiddelbar nærhet. Prisen pr.natt ligger på rundt 50£,kan fås billigere hvis man bestiller i god tid. Alt i alt et trygt og bra hotell.


Hilton Hotel

Hotellet ligger i Milton Street ca. 100 meter ovenfor Victoria Center som er Nottinghams største kjøpesenter. Her kan rommene variere veldig i kvalitet og størrelse,alt fra store rom til små krypinn. Er ikke akkurat dette hotellet man tenker på når man hører Hilton,en stund siden jeg har vært her nå men har ikke hørt om at det har blitt pusset opp siden da. Ikke noe luksushotell,men heller ikke veldig dårlig. Får man bra pris kan det være ok siden det er sentrumsnært. Flust av restauranter og butikker i umiddelbar nærhet.

Ibis Hotel

Ibis Hotel ligger nær området Lace Market\Hockley på østsiden av Old Market Square. Har bodd på mange forskjellige Ibis-hoteller i England og mange er ganske like. Enkle,rene og ryddige. Har forholdsvis lave priser også. Har visst fått bra og stabil wi-fi på rommene de siste årene også. Frokost har jeg ikke spist her. Ligger et bredt utvalg av barer,restauranter og utesteder rett utenfor døra. Ligger også en Tesco Express vegg i vegg med hotellet. Har også åpnet en ny bar i nabobygget med godt utvalg av øl og 4-5 bordtennisbord til utleie. Veldig gøy med øl og ping-pong.

 

Mercure Hotel

Et av de nyste og bedre hotellene i Nottingham,ligger i Lace Market\Hockley omårdet. Dette var tidligere Comfort Hotel og ble totalrenovert for noen år siden. Rommene er litt små men tilgjengjeld veldig komfortable,store gode senger  og stabilt wi-fi. På rommene som er vendt ut mot gaten kan det oppleves noe støy i helgene siden hotellet ligger i hjertet av utelivsområdet i Nottingham. Dermed er det også flust av barer og restauranter å velge på i området. Noe dyrere dette hotellet,men har av og til gode tilbud hvis man bestiller i god tid.

Jurys Inn Hotel

Ligger i Station Street kun 1 minutts gange når du går ut fra togstasjonen. Relativt nytt hotell med store rom,gode senger og fine bad. Bra wi-fi har de også. Is-maskin på gangen er også et pluss. Frokost kan anbefales hvis du får dette med i prisen. Får du rom litt opp i etasjene og vendt ut mot gaten kan du se City Ground fra vinduet. Kort vei fra stasjonen,5 minutter til sentrum og 10-15 minutter spasertur til City Ground. Ligger en Tesco Express og Starbucks i samme gate. Den amerikanske restaurantkjeden Hooters har filial rett over brua der man kan knaske på kyllingvinger mens man ser sport på tv og unge piker i kort shorts serverer drikke. Greie priser på dette hotellet. 50£+  

Kommentarer   

+1 #1 Tor 02-03-2015 16:43
Frokosten på Ramada er veldig bra

Frokosten på IBIS er så som så, kommer an på når man står opp egentlig

Frokosten på Hilton, Park Plaza og Mercure er veldig bra

Du har ingen rettigheter til å skrive kommentar her

Official Website of The Reds

Championship 2017/18

# Lag Ka Po
1 Wolves 17 38
2 Cardiff 18 37
3 SHE 18 36
4 AST 18 32
5 Bristol 18 31
6 Derby 17 29
7 Nottingham 18 27
8 Middlesbrough 17 26
9 Leeds 17 26
10 Ipswich 16 25
11 Preston 18 25
12 Sheff Wed 17 24
13 Brentford 18 23
14 Fulham 18 23
15 Norwich 18 23
16 QPR 18 21
17 Barnsley 17 20
18 Reading 17 19
19 Millwall 18 19
20 Hull 18 18
21 Birmingham 17 15
22 Burton 18 14
23 Bolton 18 13
24 SUN 18 11