Nottingham Forest

          Supporters Club of Scandinavia

Årets supportercup gikk av stabelen lørdag 03. juni, med supporterklubber fra flere divisjoner representert. Stafettpinnen som supportercupansvarlig gikk i fjor til undertegnede, og her følger en liten notis om den fantastiske følelsen det vekker å lede laget for første gang.

I kjent stil kom det noen frafall på tampen, men heldigvis har vi en leder som i motsetning til Fawaz virkelig har dratt nytte av et omfattende speiderapparat. Blant annet måtte vår ærede kaptein og (mest sannsynlig) mestskårende spiller gjennom tidene melde frafall. Avbruddet var imidlertid av den hyggelige sorten; vår leder, Egill, ble pappa onsdag 31.05, og som en naturlig følge ble Helge (kapteinen altså...) onkel. Som han selv sa var det forståelig nok viktigere å sørge for å bli den lille podens favorittonkel.
Undertegnede var føre-var, og hadde allerede erstatteren på plass. Erstatteren var ingen ringere enn Hurdalingen, Håkon Hammeren. Med hans kvikke steg og et øye for mål skulle nettopp Håkon vise seg å bli en viktig spiller. Videre hadde Vegard med seg en skokk med unger fra sitt Harem i Gjøvik vi kunne dra nytte av. Både Vegard selv, Peder, Adrian og Emil var viktige bidrag til at vi gikk lenger enn på lenge.

I første kamp var det et nitrist Tottenham som stod på motsatt banehalvdel. De kunne like gjerne latt være å møte, da de ble feid av banen med 6-0 på 20 min. Altså omtrent et mål per 3 minutt. Kampens høydepunkt må vel for min del kanskje være Steves straffespark. I flere år har unggutten fra Nottingham ergret seg over brent straffe mot Middlesbrough for noen sesonger tilbake, men dette fikk selvtilliten tilbake på plass.

Neste kamp skulle vise seg å være hakket jevnere. Southampton hadde trukket laget sitt, så igjen stod Tottenham (reservelaget) på motsatt banehalvdel. Reservelaget skulle imidlertid vise seg å være hakket bedre enn de forrige vi møtte. Med 2 mål av Håkon Hammeren og knallgod defensiv jobb av spesielt Kristian, endte det likevel med solide 3-1. 6 poeng var et faktum!

Etter match nummer 2 var det tid for det årlige årsmøtet. Med oss til det fikk vi også årets lagfotograf Børge Haga. Årsmøtet bød i år på få diskusjoner, med unntak av litt varm replikkveksling mellom tidligere leder, Frode, og undertegnede. Ingen ordentlige årsmøtet uten at unge Huth slenger litt med leppa og kverulerer. Dessverre mistet vi store deler av mannskapet etter 2. kamp da Vegard og hans tre 'sønner' måtte kjøre av sted til 50-årslag på Gjøvik. Det skulle vise seg å bety mye for lagets moral.

Siste kamp i gruppespillet skulle spilles mot Leeds, gruppas beste lag. Kampens høydepunkt var vel at Lappern på forhånd hadde fått grått seg til å spille alene på topp. En solid pasningsfot, men som Hammeren ytret klart og tydelig i løpet av kampen var de færreste imponert over bevegelsene. Det skal dog legges til at Lappern like gjerne kunne vært Hammerens pappa, så den fysiske formen er unnskyldt. Noen sportslig suksess ble det på ingen måte i denne kampen. Savnet av Gjøvikgutta ble for stort, og vi måtte forlate banen med et knusende 0-3-tap.

Tross tap i siste kamp var vi videre til sluttspill som nummer 2 i gruppa. Her var vel egentlig slaget tapt før kampen hadde startet. Gutta var mørbanket, og hadde det ikke vært for dagens desidert sterkeste keeperprestasjon hadde tallene kunnet blitt rimelig stygge. Kampens eneste høydepunkt kom fra nevnte Hammeren, som kunne krone dagen med sitt sjette mål. Det endte til slutt med 1-4 i sekken mot et sterkt Ipswich, og utslaget var et faktum.

Jeg vil takke alle som bidro, både på og utenfor banen. Jeg mistenker at noe stort er på gang, og ser frem til neste års turnering der forhåpentlig Neumann x2 også gjør comeback. Takk for i år!

Håkon Clough

Du har ingen rettigheter til å skrive kommentar her

Official Website of The Reds

Championship 2017/18

# Lag Ka Po
1 Wolves 17 38
2 Cardiff 18 37
3 SHE 18 36
4 AST 18 32
5 Bristol 18 31
6 Derby 17 29
7 Nottingham 18 27
8 Middlesbrough 17 26
9 Leeds 17 26
10 Ipswich 16 25
11 Preston 18 25
12 Sheff Wed 17 24
13 Brentford 18 23
14 Fulham 18 23
15 Norwich 18 23
16 QPR 18 21
17 Barnsley 17 20
18 Reading 17 19
19 Millwall 18 19
20 Hull 18 18
21 Birmingham 17 15
22 Burton 18 14
23 Bolton 18 13
24 SUN 18 11