Forest enige med Palmeiras om Danilo overgang

Forest sin nye signering Danilo feirer etter en scoring for Palmeiras. Det er ventet at han vil fullføre en medisinsk test denne helgen i forkant av en overgang. Foto: Sipa USA/Alamy Live News

Forest har sikret seg sin andre signering i dette overgangsvinduet etter å ha blitt enige med brasilianske Palmeiras om en overgang for Danilo. Overgangssummen for den 21 år gamle midtbanespilleren fra Brasil vil angivelig ligge på rundt 18 millioner pund. Danilo dos Santos de Oliveira som er hans fullstendige navn vil dermed gjenforenes med Gustavo Scarpa, som ankom Forest fra samme klubb som Danilo 1. januar i år.

Danilo har vært tilknyttet Palmeiras siden 2018, hvor han først representerte deres U-17 lag. Senere rykket han opp på U-20 laget før han fikk sin debut på A-laget til Palmeiras i Série A i Brasil i september 2020. Til tross for sin unge alder har han etablert seg som en nøkkelspiller på laget til Palmeiras. I 2022-sesongen spilte Danilo 53 offisielle kamper for det brasilianske toppserielaget og scoret 7 mål. Sammen med sitt lag var han med på å løfte tilsammen 3 trofeer i ulike turneringer i fjor.

Legg igjen en kommentar