Regler for billetthenvendelser gjennom supporterklubben

Supporterklubben har et samarbeid med vår kontaktperson i Nottingham Joan Bakewell. Hun har i årevis hjulpet mange supportere med billetter. Tidligere har supportere kunnet ta direkte kontakt med henne, men nå krever hun at henvendelser kommer samlet fra supporterklubben. Det er derfor ønskelig at du ikke tar kontakt med Joan angående billetter annet enn ved avhenting av billetter.

Skjema:

Vilkår for billetthenvendelser gjennom supporterklubben

  • Billetthenvendelser må være registrert innen 6 uker før kamp. Da forsvinner valget av kamp i rullemenyen i skjemaet.
  • Det er kun mulig å registrere ønske på en billett pr medlem.
  • Du må ha vært medlem i supporterklubben i minst 3 måneder for å kunne benytte deg av muligheten av billetthenvendelse (blir sjekket av klubben).
  • Alle billetter er der Joan klarer å skaffe billetter til. Du har ikke mulighet til å velge selv.
  • Ved å registrere din billettforespørsel på skjemaet, er du ansvarlig for utgiften som gjelder billetten, helt uavhengig om du bruker dem eller ikke. Joan legger ut fra sin egen lomme for å hjelpe oss supportere, og vi ønsker ikke at Joan skal gå i minus.  
  • Dersom det oppstår en situasjon der det er flere billetthenvendelser enn antall billetter Joan klarer å skaffe, vil styret i supporterklubben gjøre en vurdering/prioritering på hvem som får billetter. Vurderingen som tas til grunn går blant annet i hvor lenge vedkommende har vært medlem i supporterklubben og antall kamper sett med Forest denne sesongen. Det skal ikke ha betydning når billetthenvendelsen ble registrert, altså det har ingen hensikt å sende inn mange henvendelser tidlig for å sikre seg.
  • Du kan «avbestille» henvendelsen uten problemer innen 6 uker før kampdag. Etter det er du ansvarlig for billetten. Avbestilling gjøres til Børge Haga på epost

Avhenting av billetter

Dersom du har fått bekreftet at du har fått billett, gjelder avhenting av alle billetter hos Joan på Boat Club i god tid før kampstart. Pris på billetter avhenger av motstander. Joan tar kun kontanter, så sørg for å ha det på deg.

Andre muligheter:

  • Dersom du ønsker å reise med familie eller venner (som ikke er medlemmer av supporterklubben), er en mulighet å bestille gjennom hospitality. Det koster mer, men gir også en bedre Forest opplevelse. https://www.nottinghamforest.co.uk/hospitality/

Spørsmål:

  • Har du spørsmål, ta kontakt med billettansvarlig i styret Børge Haga på epost