Lyle Taylor tredjemann inn

Nottingham Forest har hentet inn sin tredje signering på under en uke, og denne gangen var det den rutinerte angrepsspilleren Lyle Taylor som kom inn dørene på City Ground. Taylor er en 30 år gammel spiss som forlot Charlton Athletic ved slutten av 19/20-sesongen etter to sesonger i London-klubben. Han scoret 11 mål for Charlton forrige sesong, men var ikke på banen da sesongen ble gjenopptatt i juni da han ikke ønsket å utsette seg for risikoen for skader rett før utløp av inneværende kontrakt.

På landslagsnivå representerer den engelskfødte Taylor den karibiske øya Montserrat, noe som er muliggjort av hans besteforeldres opphav.

Taylor startet sin karriere i Millwall i 2007, men fikk aldri muligheten til å spille førstelagsfotball der. Større suksess hadde han da han dro til Non-League klubben Concord Rangers i 2009. I klubben fra Canvey Island i Essex scoret han 34 mål på 42 kamper, noe som bidro til at han ble oppdaget av Bournemouth. Der var nettopp dit turen gikk i 2010, men uten at det ble noen scoringer i løpet av de to årene han oppholdt seg på sørkysten av England. I 2015 ble AFC Wimbledon neste stoppested for Taylor, hvor han over tre sesonger scoret jevnlig med mål. Høydepunktet ble da han var med å bidra til lagets opprykk fra League Two i 2016. Etter å ha signert for Charlton i 2018 ble han igjen sterkt delaktig i et nytt opprykk da laget fra The Valley tok steget opp fra League One i 2018/19, mye takket være Taylor sine 25 nettkjenninger den sesongen.

 

Legg igjen en kommentar