Terminlisten for 2020/21 sesongen er klar

Terminlisten for 2020/21-sesongen er nå endelig klar etter at oppsettet ble publisert 21. august. Nottingham Forest åpner den nye sesongen med en bortekamp Mot QPR på Loftus Road lørdag 12. september.              

Etter bortekamp i London i åpningsrunden, tar Forest imot Cardiff City hjemme på City Ground en uke senere. Lokaloppgjørene mot Derby County spilles henholdsvis 24. oktober og 27. februar neste år. Forest møter Derby hjemme på City Ground 24/10, mens kampen i slutten av februar spilles i Derby.

Andre kamper som kan være verdt å merke seg er kampene som spilles rundt jul- og nyttårstider, hvor kampprogrammet ofte er tett. Forest tar imot Birmingham City på City Ground 26. desember for den tradisjonelle Boxing Day runden. 29/12 tar Forest turen til Stoke for et romjulsoppgjør mot Stoke City, før en ny bortekamp mot Preston venter to dager inn i 2021. Preston står også på den andre siden av banen i sesongens siste runde 8. mai, da Forest avslutter sesongen hjemme i Nottingham.

Den komplette terminlisten for 2020/21-sesongen er å finne her:

https://skogvokteren.no/terminliste/

Legg igjen en kommentar