Forest henter midtbanespiller fra Malmø

Nottingham Forest har nylig signert Fouad Bachirou gjennom en permanent toårs kontrakt. Han kommer fra den svenske klubben Malmø FF, hvor han har vært de siste to årene.      

Bachirou er 30 år gammel franskfødt spiller som representerer landslaget til Komorene, en øyguppe i det sørøstlige Afrika. Han startet karrieren i Paris St-Germain sitt ungdomsakademi, før han ble hentet av den skotske klubben Greenock Morton i 2010. Etter fire år i Skottland signerte han i 2014 for Østersund, som på det tidspunktet spilte på nivå 2 i Sverige. Østersund som på denne tiden ble ledet av nåværende Brighton manager Graham Potter, greide å vinne opprykk til Allsvenskan, vinne den svenske cupen og kvalifisere seg for Europaligaen i løpet av tiden Bachirou spilte i klubben fra Norrland i Sverige. I 2018 dro han videre til det sørlige Sverige etter å ha skrevet under en kontrakt med Malmø FF. I de to årene han var i Malmø fikk han være med på å ta laget fra Skåne til 16. dels finale i Europaligaen.

 

   

 

 

Legg igjen en kommentar