Miguel Angel Guerrero klar for Forest

Nottingham Forest har sikret seg en signering i form av den spanske angrepsspilleren Miguel Angel Guerrero fra den greske klubben Olympiakos. Han har erfaring fra kamper i både Champions League og Europaligaen, og har scoret 6 mål på 20 kamper i europacupen. 

Guerrero som er født i Toledo i Spania startet sin senior karriere med reservelaget til Albacete Balompie i Tercera Division, som er nivå fire i det spanske ligasystemet. Etter to sesonger for reservelaget gjorde han sin offisielle debut på førstelaget i januar 2010 etter å ha kommet inn som innbytter for Albacete i Segunda Division, på nivå 2 i det spanske ligasystemet.

Sommeren 2011 dro Guerrero til Sporting Gijon, hvor han startet for reservelaget før han gjorde sin offisielle debut for a-laget i august 2012. Han ble i klubben til han i juni 2016 signerte for Leganes, som nettopp hadde rykket opp till toppdivisjonen La Liga. Han var en viktig spiller for Leganes i sin første sesong der, og var med på å hjelpe laget med å beholde plassen i den øverste divisjonen.

Etter mange år i spansk ligafotball hvor Guerrero tilsammen fikk med seg 80 kamper i La Liga, dro han til Hellas i 2018 for å spille for Olympiakos. Her ble han helt til Forest sikret hans underskrift 4. september 2020.

 

 

Legg igjen en kommentar