Forest henter rutinert spiss på lån fra Brighton

Glenn Murray har blitt hentet inn som et nytt alternativ som spiss for Forest, på lån fra Brighton & Howe Albion ut sesongen. Den 37 årige angrepsspilleren tar med seg mange års erfaring når han nå ankommer Nottingham, etter å ha vært utlånt til Watford i første halvdel av sesongen.   

Den rutinerte spissen har over to perioder i Brighton scoret 111 mål. Da Brighton sikret seg opprykk til toppdivisjonen i 2016/17-sesongen scoret Murray 23 mål for laget fra Englands sørkyst. I løpet av Brighton sine to første sesonger i Premier League noterte han seg for 25 scoringer.

I løpet av denne sesongs låneopphold i Watford har Murray slitt med å få spilletid, men har en lang karriere bak seg hvor han tilsammen har scoret 191 mål. Han har også rekorden for flest mål i løpet av en sesong i The Championship, da han i 2012/13-sesongen scoret 30 ligamål for Crystal Palace.

 

 

Legg igjen en kommentar