VIKTIGE DATOER FOR 21/22-SESONGEN

 

TERMINLISTEN PUBLISERES 24. JUNI, MENS SERIESTART BLIR 7. AUGUST   

Med 20/21-sesongen som et tilbakelagt kapittel er det mange som alt har begynt å rette øynene mot den kommende 21/22-sesongen, nå som sommeren er her og gradestokken har begynt å krype oppover.

For EFL Football League med The Championship inkludert vil første viktige dato på 21/22 kalenderen bli torsdag 24. juni. Dette er datoen hvor terminlisten for den kommende sesongen publiseres, en drøy uke etter Premier League.

Seriestart i den kommende sesongen for Nottingham Forest og de 23 andre lagene i The Championship vil i hovedsak bli lørdag 7. august. Utvalgte tv-kamper av Sky Sports kan likevel gjøre at enkeltkamper blir flyttet til andre datoer i løpet av åpningshelgen. Det må beregnes at en av kampene fra åpningsrunden vil bli spilt som en kveldskamp fredag 6. august.

The Championship sesongen vil avsluttes med siste serierunde helgen 7-8 mai 2022.

 

 

 

Legg igjen en kommentar