Amerikansk landslagskeeper signerer for Forest

Ethan Horvath blir første spiller inn denne sommeren for Forest, etter at han nylig ble hentet fra den belgiske toppserieklubben Club Brugge. Målvakten som har spilt en rekke landskamper for USAs landslag skrev under en kontrakt med Forest som har en varighet på tre år. 

Horvath startet sin karriere i fotballklubben Real Colorado som holder til i Centennial i delstaten Colorado i USA, ikke så langt fra delstatshovedstaden Denver. Her var han frem til han ble hentet til Molde i 2013 av daværende hovedtrener Ole Gunnar Solskjær. Horvath ble fire år i Norge og spilte tilsammen 56 kamper i liga- og cup for moldenserne. Han var også en viktig bidragsyter da Molde i 2015/16 nådde 16-dels finalen i Europaligaen etter å ha gått videre fra det innledende gruppespillet.

I 2017 signerte Horvath for Club Brugge, hvor han startet som andrevalg blant keeperne i klubben, men hvor han etter hvert skulle spille seg inn som førstekeeper. I sin tid i Belgia skulle Horvath være med på å sikre toppserieklubben Club Brugge tre ligagull, i tillegg til at han skulle få kamper i Champions League for sitt lag.

Før han ankom Nottingham Forest denne sommeren ble Ethan Horvath svært sentral da USA tok sin første tittel i CONCACAF Nations League. I selve finalen mot Mexico reddet Horvath et straffespark i siste spilleminutt av ekstraomgangene, som skulle sikre USA en avgjørende 3-2 seier.

 

Legg igjen en kommentar