God jul og godt nytt år!

Julen er her og fotballåret 2021 går mot slutten. Etter at Forest avsluttet andre halvdel av 20/21-sesongen med en skuffende 17. plass i våres, har første halvdel av denne sesongen gitt oss ny optimisme. Begynnelsen på 21/22-sesongen var ikke mye å skrive hjem om med 6 tap på de 7 første kampene, men etter at Steve Cooper kom inn som ny manager har Forest vist opprykksform og tapt kun 1 av 15 matcher. Halvveis ut i  sesongen kan mye ennå skje, men kursen ser veldig god ut i skrivende stund.

Ligakamper mot Middlesbrough (borte) 26. desember, Huddersfield (hjemme) 30. desember og Barnsley (hjemme) 3. januar venter i det tette jule- og nyttårsprogrammet, såfremt det ikke blir utsettelser som følge av Covid-19.

Nottingham Forest Supporters Club of Scandinavia ligger godt an til å nå 200 medlemmer også denne sesongen, og pr 23/12-21 har vi 198 medlemmer i vår klubb.

Ønsker alle en god jul og et godt nytt år i 2022.

Legg igjen en kommentar