Laryea melder overgang fra Toronto

Den Canadiske back/kantspilleren Richie Laryea er klar for Nottingham Forest etter å ankommet permanent fra MLS (Major League Soccer) klubben Toronto FC. Laryea har spilt over 70 kamper for den canadiske MLS klubben siden 2019, og har også fått 22 landskamper for Canada sitt landslag.      

Hans fotballkarriere startet i Sigma FC, et privat utviklingsakademi for canadisk ungdomsfotball som også har et senior akademi fotballag i League1 Ontario (en semi-profesjonell soccer liga i Ontario i Canada). Etter mange år i ungdomsakademiet gjorde han sin debut som 20-åring for Sigma FC i League1 Ontario i 2015, hvor han senere på året kom med på ligaens All-Star lag.

Laryea signerte for sin første profesjonelle klubb i 2016 etter en overgang til Orlando City i Major League Soccer (MLS). Han ble ut 2018-sesongen i Orlando hvor han i alt fikk 21 offisielle kamper for klubben, før han ble hentet av Toronto FC i 2019.

Legg igjen en kommentar