Play-off datoer for EFL Championship bekreftet

Brice Samba i Forest-målet klar for kamp. Foto: Cosmin Iftode/Shutterstock

Datoer for EFL Championship play-off for inneværende sesong er nå klare. For et Forest lag som med sin 4. plass (før påskekampene) ligger på play-off plass med 7 seriekamper igjen å spille, så er disse datoene verdt å merke seg. Blir Forest mellom nummer 3 og nr. 6 vil play-off spill være et faktum, samtidig som siste ordinære seriekamp mot Hull 7. mai kan bli sesongens siste match (hvis det i beste fall blir direkte opprykk eller i verste fall en plass utenfor topp 6). Datoene for play-off kampene 21/22 blir som følger:

Semifinaler:

Fredag 13. mai kl. 20:45: Lag nr. 6 – Lag nr. 3

Lørdag 14. mai kl. 16:00: Lag nr. 5 Lag nr. 4

Mandag 16.mai kl 20:45: Lag nr. 3 – Lag nr. 6

Tirsdag 17. mai kl 20:45: Lag nr. 4 – Lag nr. 5

Finale:

Play-off finalen spilles søndag 29. mai mellom vinneren av semifinalekampene.

Legg igjen en kommentar