MEDLEMSREKORD I NOTTINGHAM FOREST SUPPORTERS CLUB OF SCANDINAVIA – Vi teller 374 medlemmer

Nottingham Forest Supporters Club of Scandinavia har for 2022/23-sesongen kommet opp i 374 betalende medlemmer (pr 7/12-22) som er medlemsrekord. Dette medlemstallet er det høyeste noen gang, da den gamle rekorden var på 373 medlemmer fra 2009/10-sesongen. Det er forventet at det totale medlemstallet for inneværende sesong vil bli ennå høyere, da vi teller opp det endelige antallet ved sesongslutt. Det betyr at det er gode muligheter for at vi kan passere 400 medlemmer og vel så det i løpet av sesongen.

Supporterklubben har denne sesongen opplevd stabil oppslutning blant våre faste medlemmer over mange år, i tillegg til at vi har hatt en historisk høy økning i antall nye medlemmer.

Takk til alle, både nye og gamle medlemmer for en fantastisk oppslutning om supporterklubben i Nottingham Forest sin første Premier League sesong på 23 år!

Legg igjen en kommentar