Forest sin ligakamp mot Manchester United flyttes til søndag 16. april

Nottingham Forest sin Premier League match mot Manchester United har blitt flyttet fra 15. til 16. april. Foto: Gordon Bell/Shutterstock

Det ble før helgen klart at ligamatchen til Forest mot Manchester United har blitt flyttet fra lørdag 15. april til den påfølgende søndagen, den 16. april. Avspark i Premier League oppgjøret blir kl. 17.30 norsk tid (16.30 lokal tid), og kampen vil bli tv-kamp på Sky Sports. Matchen flyttes som følge av at Manchester United spiller mot Sevilla i Europaligaen torsdag 13. april, bare to dager før det opprinnelige tidpunktet for Premier League kampen på City Ground i Nottingham.

Endringen har blitt oppdatert i terminlisten, som dere finner her:

https://skogvokteren.no/terminliste/

Legg igjen en kommentar