Årsberetning fra styret 2023/24

Sesongen 2023/24 spilte Nottingham Forest sin andre sesong på rad i Premier League. Interessen for Forest er fortsatt økende, noe som merkes med økende medlemstall og fortsatt stor interesse for billetter.

Styret i Nottingham Forest Supporters Club of Scandinavia har sesongen 2023/24 bestått av følgende personer:

  • Egill Helguson Neumann, styreleder
  • Kristian Guntvedt, økonomiansvarlig
  • Olav Brennemo, styremedlem, reisekoordinator og facebookadministrator
  • Jens Orderdalen, styremedlem
  • Børge Haga, styremedlem
  • Tommy Sund, styremedlem
  • Joakim Andreassen, styremedlem

I tillegg til styret er det flere andre som gjør en god jobb for supporterklubben. Roar Guvaag har alltid mange jern i ilden. Han holder i Foresttippen, reisekalenderen og Skogtoppen. Hjemmesiden skogvokteren.no er det Odd Løvset som er administrator, og Kristian Guntvedt har tatt på seg oppgaven med å skrive aktuelle saker der. Vi har ellers hatt gode skribenter til nyhetsbrevene denne sesongen. Kjetil Hågenvik, Brynjar H. Isaksen, Morten W. Jørgensen, Dennis Butabi Borg, Espen Sjøvoll er av de utenom styret som har bidratt i nyhetsbrevene.

Sesongen 2022/23 ble avsluttet med et årsmøte lørdag 17 juni, i forbindelse med supportercupen. Det var to saker meldt inn, en om fjerning av nestleder og vara i styret, og en sak om presisering av reglene til årets traveller. Det ble også endringer i styret, der Odd Løvset og Helge Helguson Neumann takket for seg og Tommy Sund og Joakim Andreassen kom inn.

Supporterklubben har pr 1. mai 450 medlemmer. Det er igjen rekord for antall medlemmer i supporterklubben, på 46 flere medlemmer enn året før. Det er svært gledelig at interessen for Forest er økende og at supporterklubben klarer å rekruttere nye medlemmer.

Regnskapet har vist et lite overskudd på 597,-. Balansen er likevel god, på 81 361,-, som viser supporterklubbens totale beholdning. Supporterklubben har ingen gjeld, og eiendelene er 100% finansiert av egenkapital fra årets overskudd og tidligere års akkumulerte overskudd. Se forøvrig regnskap og kommentarer for regnskap for ytterligere begrunnelser.

Supporterklubben er en branch under supporterklubben i Nottingham. Vi er også med i Supporterunionen for Britisk Fotball (SBF). Styret v/Kristian Guntvedt deltok ved årsmøtet til SBF 4. november 2023. Generalforsamlingen (AGM) som supporterklubben i Nottingham arrangerer, ble ikke arrangert i år.

Styret har hatt 3 styremøter i løpet av sesongen Alle møtene har vært digitale.

Styret har begynt arbeidet med å se på løsning for bedre medlemsregistrering, automatiske betalinger og en sikrere hjemmeside. Det har først tenkt at vi skal danne en arbeidsgruppe for å jobbe med hjemmesiden, men vi har også vært i dialog med en ekstern leverandør. Dette arbeidet går noe treigt, og vil fortsette neste sesong. Det vil mulig forventes noen økte utgifter dersom det velges en ekstern leverandør.

Supporterklubben i Nottingham har tidligere hatt tilgang til en Executive Box med 8 plasser på City Ground, der vår branch har mulighet til å bruke denne boksen til en kamp pr sesong. Denne sesongen har denne boksen blitt for dyr for supporterklubben og de har valgt plasser på Legend Lounge. Styret brukte disse plassene til hjemmekampen mot West Ham, der både medlemmer av styret og bidragsytere i supporterklubben ble invitert til å være med.

Reiseaktiviteten i supporterklubben har vært stor, og ikke minst billettetterspørselen. Det er registrert 96 kamper fra medlemmer av supporterklubben på Forest Traveller, men det mistenkes at dette tallet egentlig er høyere, kanskje egentlig det dobbelte. Når det gjelder billetthenvendelser har vår billettkontakt i Nottingham Joan Bakewell hatt dialog med billettansvarlig Børge Haga om billetter. Sesongen 2022/23 lagde styret egne regler og rutiner for billetthenvendelser, der medlemmene av supporterklubben kunne registrere sine billettønsker gjennom et eget skjema på hjemmesiden. Dette systemet har vel og merke ingen garanti for billetter, men en hjelp for Joan til å få en oversikt over billetthenvendelsene.

Supporterklubben gratulerer Jens Orderdalen, (igjen) som årets Traveller med 8 kamper denne sesongen.

Forest-tippen har blitt gjennomført i år også. I år var det Kim Hovind som stakk av med seieren. Supporterklubben gratulerer. Premien er en Forest hjemmedrakt av årets versjon.

I fjor ble det startet en ny konkurranse, som forhåpentligvis blir en tradisjon. Forestlabyrinten er en påskekonkurranse der en skulle finne frem til steder, personer eller hendelser. Det var fem oppgaver som ledet til hverandre. Dette var en konkurranse som mange medlemmer likte. 56 medlemmer deltok, der hele 15 stykker klarte alle fem oppgavene. Hovedpremien var en kopi av Forest sin tredjedrakt fra 1992/93 sesongen. Vinneren som ble trukket blant de 15 var Hans Kristian Fredhall. Supporterklubben gratulerer.

Mikal Alfredsen dro i gang i Premier League Fantasy Liga. Det var 45 som deltok og vinneren ble Ottar Kringen Mæland. Gratulerer

Supporterklubben hadde en avstemning på årets spiller. 156 medlemmer av supporterklubben avga sin stemme. Det ble Morgan Gibbs-White med 45 prosent av stemmene, foran Murillo med 39 %. Det er andre året på rad MGW vinner prisen for årets spiller i supporterklubben vår.

Styret.

Legg igjen en kommentar