Henter Freeman på lån

Nottingham Forest har signert Luke Freeman på lån fra Sheffield United, gjennom en låneavtale som gjelder for en sesong.         

Freeman er en 28 år gammel midtbanespiller som startet sin fotballkarriere i Gillingham. Det var her han fikk sin senior debut i november 2007, hvor han ble den yngste spilleren noensinne til å spille i en offisiell FA Cup kamp. Han var 15 år og 233 dager gammel da han gjorde historie i Gillingham sin første runde kamp mot Barnet. Hans tidlige debut skapte interesse fra større klubber, og han ble hentet til Arsenal i januar 2008. I løpet av de fire årene han var tilknyttet klubben fra Nord-London var han en del av Arsenal sitt akademi. Han var også i kortere perioder utlånt til henholdsvis Yeovil Town og Stevenage. Låneoppholdet i sistnevnte klubb førte senere til en permanent kontrakt, da han signerte for Stevenage på fast basis i januar 2012. Her ble han i to år og spilte litt over 100 obligatoriske kamper for klubben.

I 2014 signerte Freeman for Bristol City, hvor han i sin første sesong vant både Football League Trophy og League One tittelen med klubben. I løpet av tiden på Ashton Gate spilte han over 100 obligatoriske kamper, før han signerte for QPR i 2017. Her ble han en nøkkelspiller og hans prestasjoner på midtbanen gjorde at han fikk prisen for QPR sin Player of the Season for 2018/19-sesongen. Dette bidro til at han vekket interesse fra Sheffield United som hentet han til klubben i juli 2019, rett etter at de hadde rykket opp til Premier League.

Etter nå å ha signert en låneavtale med Forest, vil han fortløpende bli en del av spillergruppen i oppkjøringen til den kommende 20/21-sesongen.

    

  

 

Legg igjen en kommentar