Supportercupen er en årlig turnering som arrangeres av Supporterunionen for Britisk fotball. I 2015 er det 25 gang denne turneringen arrangeres. Turneringen er for alle supporterklubber tilsluttet SBF, men er begrenset til 40 lag. De siste årene har supportercupen blitt spilt ved Snarøya sportsklubb, mens neste år vil supportercupen bli arrangert på Nordre åsen, idrettsanlegget til Skeid. Kampene spilles på 7’er baner og er på kunstgress.

Vi i Nottingham Forest Supporters Club of Scandinavia har tradisjon for å stille lag.

Referat fra Supportercupen 2014:
Egill Helguson Neumann var ny person med ansvar for årets deltagelse. Etter intens jobbing for å rekruttere spillere, fikk vi det undertegnede anser på papiret den sterkeste troppen i hele turneringen, bestående av følgendeklassespillere: Helge Helguson Neumann, Emil Jacobsen, Daniel Selvik, Olav Brennemo, Stein Kristiansen, Brynjar Håkstad Isaksen, Sunil Shelley, Geir Andersen, Jens Orderdalen, Steve Smith, Simon Deighton og Egill Helguson Neumann.

Første kamp var mot kraftplugger fra Fulham. Vi fikk ikke spillet til å sitte og tapte 3-1. Emil puttet for oss. I andre kamp møtte vi Sunderland som ikke bød på problemer. De måtte vi skape selv. Høydepunktet i kampen var når keeper Steve insisterte på å ta straffe på stillingen 2-0 til oss. Det endte med redning fra keeper og kontring i ekte håndballånd som endte i Sunderlands eneste skåring. Vi vant likevel komfortabelt 5-1 der Helge nettet 3 ganger og Emil 2. Siste kamp mot Blackburn skjønte vi at det kanskje var andre ting som var viktigere enn å komme seg videre i turneringen. Iskald pils i solen f.eks. Vi tapte kampen 5-1 der Helge fikk inn vårt eneste i den kampen.

Årets spiller ble keeper Steve Smith, selv med straffemiss. Helge ble årets toppskårer med 4 mål rett bak Emil med 3 mål. For øvrig skårte ingen av oss andre.

Tradisjon tro ble årsmøtet holdt under årets turnering, mellom andre og tredje kamp.

På kvelden samlet mange av årets spillere og supportere på et av byens vannhull der hadde leid underetasjen.