George Shelvey signerer ny kontrakt

Den 19 år gamle målvakten George Shelvey har nylig skrevet under en ny kontrakt med Nottingham Forest. Keepertalentet har vist en fin progresjon i de senere år og har trent med førstelaget ved flere anledninger.      

Forrige sesong var Shelvey på innbytterbenken i forbindelse med FA Cup kampen mot Chelsea. Han var også utlånt for en kortere periode til Truro City i Southern League Premier Division South utenfor det engelske ligasystemet. I løpet av oppholdet i klubben som geografisk holder til i Cornwall i det sørvestlige England, fikk han også spilt noen kamper for førstelaget.

“I’m delighted to sign this new deal with the club. I have been here from such a young age and to get this contract done fills me and my family with a lot of joy” uttalte Shelvey selv etter å ha satt navnet sitt på kontrakten.

Legg igjen en kommentar