James Clarridge får sin første profesjonelle kontrakt

Den 17 år gamle forsvarsspilleren James Clarridge signerte nylig sin første profesjonelle kontrakt for Nottingham Forest. Den unge akademispilleren har regelmessig spilt kamper for Forest sitt U18 og U23 lag denne sesongen, og han var på banen i FA Youth Cup matchen mot Bristol City på City Ground tidligere denne sesongen.

Clarridge har representert England i internasjonale kamper på både U15 og U17 nivå, hvor han nå er tilknyttet sistnevnte ungdomslandslag.

Den unge midtstopperen som allerede har vært i Forest sitt system i ti år uttalte følgende etter å ha signert kontrakten: ” This is a really big step for me and I’m excited to continue my time with the club. My first professional contract is a big step for me and my family and it’s a really proud moment for us all”.

Legg igjen en kommentar