Forest henter ny angrepsspiller fra Stoke City

Nottingham Forest benyttet muligheten til å hente spissen Sam Surridge fra Stoke City i sluttfasen av januarvinduet i overgangsmarkedet. Behovet var også tilstede etter en skade på Lewis Grabban i forrige ligakamp og utlånet av Lyle Taylor til Birmingham City. Surridge er klar for Forest etter å ha signert en permanent avtale som løper frem til juni 2024, og gir et nytt alternativ på spissplass.

Den 23 år gamle Surridge startet sin fotballkarriere i AFC Bournemouth, hvor han skrev sin først profesjonelle kontrakt i 2015 som 17-åring. Han skulle bli i sørkystklubben i hele seks år frem til 2021, og i løpet av tiden der spilte han 35 kamper og scoret 4 mål. Han greide likevel ikke å spille seg til fast plass på laget over tid i Bournemouth og han ble derfor lånt ut til en rekke klubber i løpet av perioden på Dean Court. Låneopphold av ulik varighet for Surridge inkluderte klubber som Weymouth, Poole Town, Yeovil Town, Oldham Athletic og Swansea City.

I august 2021 ble han hentet til Stoke City, og han fikk en flying start på oppholdet her da han tre dager etter å ha signert scoret vinnermålet mot Reading i sin debut i The Championship. I løpet av halvåret han ble i Stoke spilte Surridge 24 offisielle kamper og scoret 4 mål.

Legg igjen en kommentar