Jonathan Panzo ankommer fra Dijon

Den 21 år gamle forsvarsspilleren Panzo signerte i sluttfasen av transfervinduets åpningstid en permanent avtale med Forest for som strekker seg frem til 2025. Størrelsen på overgangssummen har ikke blitt offentliggjort.

Den London-fødte engelskmannen Panzo startet senior karrieren i Monaco i juli 2018 etter å ha vært juniorspiller i Chelsea. I den første tiden i laget som spiller i den franske toppdivisjonen Ligue 1, så var Panzo på Monaco sitt reservelag i Championnat National 2 (som er nivå 4 i det franske ligasystemet). I desember 2018 fikk han sin debut for Monaco sitt førstelag da han spilte hele kampen i 1-0 seieren over Lorient i den franske ligacupen. Tilsammen fikk Panzo 22 kamper (1 mål) for reservelaget og 2 kamper for førstelaget.

I august 2019 tok Panzo turen til Cercle Brugge i Belgia på et ettårig låneopphold, før han havnet i franske Dijon fra sommeren 2020. I tiden i Dijon ble det drøyt 20 kamper for Panzo i Ligue1, før han ble klar for Forest 31. januar 2022.

Legg igjen en kommentar