Årsberetning fra styret 2022/23

Sesongen 2022/23 var første sesongen Nottingham Forest spilte i Premier League på 23 års. Det har i høyeste grad preget driften til supporterklubben. Dette har vi sett i bl.a. økning av medlemstall, reisevirksomhet og billettetterspørsel.

Styret i Nottingham Forest Supporters Club of Scandinavia har sesongen 2022/23 bestått av følgende personer:

  • Egill Helguson Neumann, styreleder
  • Kristian Guntvedt, økonomiansvarlig
  • Olav Brennemo, styremedlem, reisekoordinator og facebookadministrator
  • Jens Orderdalen, styremedlem
  • Børge Haga, styremedlem
  • Odd Løvset, styremedlem
  • Helge Helguson Neumann, varamedlem

I tillegg til styret er det flere andre som gjør en god jobb for supporterklubben. Roar Guvaag har mange jern i ilden. Han holder i Foresttippen, reisekalenderen og Skogtoppen. Hjemmesiden skogvokteren.no er det Odd Løvset som er administrator, og Kristian Guntvedt har tatt på seg oppgaven med å skrive aktuelle saker. Vi har ellers hatt gode skribenter til nyhetsbrevene denne sesongen. Kjetil Waskaas, Kjetil Hågenvik, Brynjar H. Isaksen, Morten W. Jørgensen og Espen Sjøvoll er av de utenom styret som har bidratt i nyhetsbrevene.

Sesongen 2021/22 ble avsluttet med et årsmøte lørdag 4 juni, i forbindelse med supportercupen. Det ble mest diskutert billettsituasjonen for medlemmer av supporterklubben. Til det ble det rekruttert et styreverv for å se nærmere på det. Den oppgaven fikk Børge Haga. Det ble også endringer i styret, der Stig Bjarte Brekke takket for seg Odd Løvset ble valgt inn.

Supporterklubben har pr 1. mai 404 medlemmer. Det er en økning på 175 flere medlemmer enn året før. Alle nye medlemmer blir ønsket velkommen med en personlig epost fra leder av supporterklubben.

Regnskapet har vist et overskudd på 6 621,-. Inntektene fra medlemskontingenten er høyere med en økning av medlemsmasse. Det er også betydelig høyere utgifter, spesielt knyttet til kontingentutbetaling til Nottingham som har slått uheldig med dårlig kronekurs. Se for øvrig regnskap og kommentarer for regnskap for ytterligere begrunnelser.

Styret v/Kristian Guntvedt deltok ved årsmøtet til Supporterunion for Britisk Fotball (SBF) 5 november 2022. Styret hadde ikke mulighet til å delta på generalforsamlingen (AGM) til supporterklubben i Nottingham. Men to medlemmer av supporterklubben, Tommy og Cheryl Sund var representert ved AGM i Nottingham 5. november 2022 i forbindelse med hjemmekampen mot Brentford.

Styret har hatt 4-5 styremøter i løpet av sesongen Alle møtene har vært digitale.

Supporterklubben i Nottingham har tilgang til en Executive Box med 8 plasser på City Ground, der vår branch har mulighet til å bruke denne boksen til en kamp pr sesong. Styret brukte denne boksen til kampen mot Leicester, der både medlemmer av styret og bidragsytere i supporterklubben ble invitert til å være med.

Reiseaktiviteten i supporterklubben har vært stor, og ikke minst billettetterspørselen. Det er registrert 166 kamper fra medlemmer av supporterklubben på Forest Traveller, men det mistenkes at dette tallet egentlig er høyere. Når det gjelder billetthenvendelser har vår billettkontakt i Nottingham Joan Bakewell hatt dialog med styreleder Egill om billetter. Avtalen har vært at alle billetthenvendelser går via Egill. Styret lagde derfor regler og rutiner for billetthenvendelser, der medlemmene av supporterklubben kunne registrere sine billettønsker gjennom et eget skjema på hjemmesiden. Dette ble flittig brukt i ca 100 tilfeller, der det som oftest resulterte i billetter til kamp. Dette systemet var vel og merke ingen garanti for billetter, men en hjelp for Joan til å få en oversikt over billetthenvendelsene. Antall henvendelser økte i takt med sesongen der det mot slutten av sesongen var flere ønsker enn det Joan klarte å skaffe av billetter. Det førte til at det var enkelte medlemmer som ikke fikk billetter til kampene gjennom Joan. Vurderingen på hvem som fikk billetter ble gjort av styret etter prioriteringer som ble bestemt før sesongen. Erfaringer fra denne sesongen har vært nyttige å ta med seg til neste sesong, der det garantert ikke blir lettere å få tak i billetter. 

Supporterklubben gratulerer Jens Orderdalen, Ove Lysaker og Per Amundsen som årets Traveller med 7 kamper denne sesongen.

Forest-tippen har blitt gjennomført i år også. I år var det Haakon Brox som stakk av med seieren. Supporterklubben gratulerer.

I fjor ble det startet en ny konkurranse, som forhåpentligvis blir en tradisjon. Forestlabyrinten er en påskekonkurranse der en skulle finne frem til steder, personer eller hendelser. Det var fem oppgaver som ledet til hverandre. Dette var en konkurranse som mange medlemmer likte. 63 medlemmer deltok, der 6 stykker klarte alle fem oppgavene. Hovedpremien var en kopi av Forest sin bortedrakt fra 1992/93 sesongen. Vinneren som ble trukket blant de 6 var Tom Flaten. Supporterklubben gratulerer.

Det ble også med litt tilfeldigheter arrangert en promoteringskonkurranse i samarbeid med flyselskapet Norse. Steinar Watne stakk av med seieren etter å ha vært eneste som tippet riktig resultat i hjemmekampen mot Fulham, og vant flybilletter med Norse.

Supporterklubben hadde en avstemning på årets spiller. 273 medlemmer av supporterklubben avga sin stemme. Det ble Morgan Gibbs-White med 42 prosent av stemmene, foran Brennan Johnson med 32 %. Det ble dessverre ikke mulighet til å dele ut pris til Morgan på slutten av sesongen.

Styret.

Legg igjen en kommentar