MEDLEMSKONTINGENT 2020/21

Det er nå tid for innbetaling av medlemskontingent for 2020/21-sesongen i Nottingham Forest Supporters Club of Scandinavia (NFSCOS). Håper alle medlemmer vil fornye sitt medlemskap i supporterklubben ved å betale kontingenten for en ny sesong. Forrige sesong nådde vi en milepæl da vi passerte 200 medlemmer for første gang på nesten 10 år. Vår ambisjon er å være minst like mange denne sesongen, og aller helst ennå flere. Er du ikke allerede medlem og kanskje er inne på vår hjemmeside for første gang, er dette en utmerket anledning til å melde seg inn. Vi ønsker dere alle velkommen til oss, både gamle og nye medlemmer.  Come On You Reds!     

 

Betaling av kontingent skjer til vår konto i Norge. For blant annet å slippe dyre gebyrer har vi ikke lengre kontoer i Sverige og Danmark. Betalingen gjelder for en sesong eller ut inneværende sesong. Ved innbetaling er det viktig å få med tilstrekkelig betalingsinformasjon, som hvem betalingen gjelder for. Er betalingen for flere medlemmer er det viktig å presisere dette.

Klubbens kontonummer i DNB er: 0532 13 85798

Kontingent betales til: 
Nottingham Forest Supporters Club of Scandinavia
v/ Kristian Guntvedt
Snøklokkeveien 10
1475 Finstadjordet
Norway

Pris for medlemskap i Norge er kr 150,- pr medlem,

I Sverige: 
150 SEK pr medlem

I Danmark og Færøyene:
150 DK pr medlem

I Finland og Europa ellers:  
17 EURO pr medlem

For betaling fra Sverige, Danmark og resten av Europa må IBAN benyttes.

IBANnr: NO 2705321385798, Swiftkode: DNBANOKK

Betalingsfrist: 20. september 2020

 

Et medlemskap gir deg mange unike fordeler. Noen av dem er:

  • Hjelp med å skaffe billetter til kamper med Forest i England (når det igjen åpnes for å kunne å kunne dra over på fotballkamper og det kan gjennomføres på en trygg måte).
  • Mulighet til å være med på fotballturer med andre supportere.
  • Anledning til å delta på Supportercupen for britiske lag, som går av stabelen i Oslo i regi av Supporterunionen for Britisk fotball.
  • Motta vårt unike nyhetsbrev som sendes ut med jevne mellomrom. I høst gir vi ut et jubileumsblad på papir, i forbindelse med at supporterklubben i år er 30 år.
  • Tilgang til klubbens lukkede facebook gruppe.

 

Legg igjen en kommentar