Ny keeper inn

Nottingham Forest har hentet inn en ny spiller i form av den senegalesiske keeperen Abdoulaye Diallo. Den 28 år gamle målvakten har erfaring fra den øverste divisjonen i Frankrike og fra Europa League fra tiden i Rennes, men kommer nå fra den tyrkiske klubben Genclerbirligi. Han var også delaktig da Rennes gikk til topps i den franske cupen i 2018/19-sesongen. Diallo er også en viktig spiller på landslaget til Senegal og har etter landslagsdebuten i 2015 spilt tilsammen 17 internasjonale kamper.             

Diallo ble hentet til Rennes i ungdomsårene og etter noen år i klubbens ungdomsakademi gjorde han sin profesjonelle debut for klubben i en alder av 17 år i november 2009. I årene han var i Rennes spilte han 32 kamper og holdt nullen i sju av dem. Diallo har i løpet av sin fotballkarriere vært utlånt til franske Le Havre hvor han fikk med seg 50 obligatoriske kamper, i tillegg til et noe kortere låneopphold i tyrkiske Caykur Rizespor.

Nysigneringen gjør nå at Brice Samba og Jordan Smith får en ny konkurrent i kampen om plassen som førstekeeper.

 

 

Legg igjen en kommentar