Einar Jan Aas i podkasten Heia Fotball

Morsomt å høre tidligere nordmenn i Forest. Podkasten Heia Fotball er ukas gjest Einar Jan Aas.

Einar er Norges første proffspiller i England og Tyskland. Ja – han er til og med den første til å score i begge ligaene. Han har vært med å vinne det eneste ligagullet for Moss Fotballklubb sammen med trener Nils Arne Eggen, og han har kanskje det med å spille for trener-legender? I England spilte han nemlig for Brian Clough, mannen som også gjorde han til kaptein for et av Englands beste lag på den tiden, Nottingham Forest. Nå jobber han som “skrønemaker” i bank, steller den beste hekken i Moss og sprer om seg med birdies, eagles og albatrosser. Han er Einar Jan Aas! Hør praten om hvordan det var å være Norges første Englands-proff, om kassen med øl de fikk på bortekampene, om kampen han spilte da England ” took a hell of a beating!” mot Norge på Ullevaal og ikke minst, hvordan det var å spille under legendene Brian Clough og Nils Arne Eggen!

Med hilsener om et godt fotball-liv, fra Tete, Sofie og Nettsjef Lars <3 

Episoden finner du her:  https://radio.nrk.no/podkast/heia_fotball/sesong/202009/l_69344af6-9b33-4cdf-b44a-f69b33ccdfd7

 

Legg igjen en kommentar