Lyle Taylor scoret to og snudde kampen for Montserrat

Forest-spiss Lyle Taylor snudde Montserrat sin VM-kvalifiseringskamp borte mot Grenada nærmest på egenhånd med to scoringer på 90 sekunder i løpet av de fem siste minuttene. Vertene ledet med ett mål da kampen gikk inn i sluttminuttene, men to raske nettkjenninger av Taylor snudde kampen for Montserrat som vant 2-1. 

Lyle Taylor har nå scoret 5 mål på 4 kvalifiseringskamper for Montserrat i 2021, og har bidratt sterkt til at hans landslag endte på andreplass i sin kvalifiseringsgruppe. Dette var likevel ikke nok til å være med videre i kampen om en plass i VM i 2022.

Scoringsprosenten til Taylor var dessverre ikke like høy i Forest sin 20/21-sesong, der han måtte nøye seg med 4 mål på 39 kamper. Det skal likevel sies at han kun spilte fra start i 15 av matchene.

 

 

Legg igjen en kommentar