MEDLEMSKONTINGENT 2021/22

Det er nå tid for innbetaling av medlemskontingent for 2021/22-sesongen i Nottingham Forest Supporters Club of Scandinavia (NFSCOS). Håper alle medlemmer vil fornye sitt medlemskap i supporterklubben ved å betale kontingenten for en ny sesong. Forrige sesong talte vi 221 medlemmer og vår ambisjon er å være minst like mange denne sesongen, og aller helst ennå flere. Kommende sesong blir mer spennende enn på lenge. Vil vi melde oss på i opprykkskampen som for to sesonger siden med Chris Houghton i sin første hele sesong i sjefsstolen, eller vil fjorårets sesong på nedre halvdel være et varsel på at det blir vanskeligere tider fremover? Med et medlemskap i vår supporterklubb kommer du nærmere ditt lag, og du vil være en del av et større fellesskap av likesinnede supportere. Vi ønsker dere alle velkommen til oss, både gamle og nye medlemmer.  Come On You Reds!    

Betaling av kontingent skjer til vår konto i Norge. For blant annet å slippe dyre gebyrer har vi ikke lengre kontoer i Sverige og Danmark. Betalingen gjelder for en sesong eller ut inneværende sesong. Ved innbetaling er det viktig å få med tilstrekkelig betalingsinformasjon, som hvem betalingen gjelder for og ved betaling for flere medlemmer er det viktig å presisere dette.

Klubbens kontonummer i DNB er: 0532 13 85798

Kontingent betales til: 
Nottingham Forest Supporters Club of Scandinavia
v/ Kristian Guntvedt
Snøklokkeveien 10
1475 Finstadjordet
Norway

Pris for medlemskap i Norge er kr 150,- pr medlem,

I Sverige: 
150 SEK pr medlem

I Danmark og Færøyene:
150 DK pr medlem

I Finland og Europa ellers:  
17 EURO pr medlem

For betaling fra Sverige, Danmark og resten av Europa må IBAN benyttes.

IBANnr: NO 2705321385798, Swiftkode: DNBANOKK

Betalingsfrist: 5. september 2021

 

Et medlemskap gir deg mange unike medlemsfordeler. Vi sender med jevne mellomrom ut vårt innholdsrike nyhetsbrev med spennende artikler om Forest. I fjor ga vi også ut et jubileumsblad i papirformat forbindelse med supporterklubbens 30 års jubileum, og som ble sendt ut til våre medlemmer ved juletider. Et medlemskap hos oss gir deg også tilgang til klubbens lukkede facebook gruppe.

Om reiseaktiviteten i form av fotballturer til England skulle bli gjenopptatt i løpet av sesongen vil muligheten være der for å treffe andre skandinaviske Forest-supportere på tur. Hvordan reiseaktiviteten blir kommende sesong har likevel aldri vært mer usikker, og vil avhenge av reiserestriksjoner ut av Norge og inn i England.

Supporterklubben vil også denne sesongen arrangere tippekonkurranse med en fin premie til vinneren, og konkurransen er forbeholdt våre medlemmer. Resultatene vil bli å finne her på vår hjemmeside:

https://skogvokteren.no/forest-tippen-2021-22/

Legg igjen en kommentar