James Garner returnerer til Forest for nytt låneopphold

Den 20 år gamle midtbanespilleren James Garner er klar for et nytt låneopphold i Nottingham Forest som varer ut 21/22-sesongen. Lånekontrakten ble klar rett etter at Garner hadde signert en ny permanent kontrakt med Manchester United frem til 2024, med mulighet for en ettårig forlengelse. Dette blir ungguttens andre låneopphold i Forest, da han også var utlånt fra United i andre halvdel av forrige sesong. 

Garner var en sentral spiller i Forest under utlånsperioden sist sesong, hvor han spilte 20 kamper og scoret 4 mål. Han har lenge vært ansett som et stort talent og har vært i Manchester United siden han var 10 år gammel. Utover låneperiodene i Forest har Garner fått 7 førstelagskamper for United i liga- og cup. I første halvdel av 20/21-sesongen var han også utlånt for en periode til Watford, hvor han spilte 20 kamper for London-laget.

James Garner uttalte blant annet følgende etter å ha signert den nye lånekontrakten med Forest: I’m made up to be back. It’s been quite a long process but I’m looking forward to playing in front of Forest fans for the first time.”

 

Legg igjen en kommentar