U-18 laget videre i FA Youth Cup

Nottingham Forest sitt U-18 lag sikret seg nylig avansement til 4. runde av FA Youth Cup etter 3-1 seier hjemme mot Bristol City. Dale Taylor (23 min), Detlef Esapa Osong (61 min) og Jack Nadin (80 min) scoret målene for Forest sitt ungdomslag, mens Sebastian Palmer-Houlden (31 min) sørget for gjestenes eneste nettkjenning.

Forest stilte med en sterk førsteelver ledet av kapteinen Jamie McDonnell og angrepstrioen Esapa Osong, Dale Taylor og Jack Nadin. Likevel ga gjestene Forest kamp om seieren i første omgang, men utover i andre omgang tok Forest mer over og kunne til slutt sikre seg avansement fra 3. runde med en komfortabel tomålsseier. I 4. runde vil Forest møte Peterborough United på bortebane.

Forest sitt U-18 lag stilte med følgende lag (3-4-3): Aaron Bott, Justin Hanks, Zach Abbott, Pharell Johnson, Joe Gardner, Jamie McDonnell (kaptein), Josh Powell, Kyle McAdam (Samuel Collins 75 min), Jack Nadin (James Clarridge 90+1 min), Esapa Osong, Dale Taylor

Ubenyttede reserver: Joseph Duncan, Jaden Brown, Oliver Thomas

Legg igjen en kommentar