Nottingham Forest Supporters Club of Scandinavia teller 229 medlemmer i 21/22 – En økning på 8 nye medlemmer

En sportslig opptur på banen i 2021/22-sesongen, samtidig som vi ser en økning i medlemstallet til vår supporterklubb. Her feirer Brennan Johnson etter en av sine mange scoringer. Foto: News Images/Alamy Stock Photo

Nottingham Forest Supporters Club of Scandinavia har i 2021/2022-sesongen opplevd en økning i medlemsmassen på 8 nye medlemmer. Dette gjør at vi pr 30/4 (ved regnskapsårets slutt) har 229 betalende medlemmer i vår supporterklubb.

Det er gledelig at vi både har mange faste medlemmer som har vært i supporterklubben i en årrekke, samtidig som at stadig nye medlemmer finner veien til oss.

En god sesong for Forest i tetstriden av The Championship som også kan ende med opprykk (noen kamper gjenstår ennå), har sikkert bidratt sitt til at vi holder et stabilt medlemstall på over 200 og i tillegg har en liten økning. Likevel er dette tredje sesongen på rad at vi teller over 200 medlemmer. Dette inkluderer 20/21-sesongen hvor vi slet langt mer (221 medlemmer) og 19/20-sesongen hvor play-off plassen røk på slutten av sesongen (207 medlemmer). Heldigvis har det vært langt mer å glede seg over sportslig denne sesongen. Så gjenstår det å se om vi rykker direkte opp eller om vi eventuelt kan sikre et opprykk via play-off.

Come On You Reds!

Legg igjen en kommentar