Tidligere Forest manager Aitor Karanka får ny jobb i Maccabi Tel Aviv

Den spanske fotballmanageren Aitor Karanka med en fortid i Nottingham Forest har fått ny managerjobb i Israel. Karanka er ansatt som manager for den israelske toppserieklubben Maccabi Tel Aviv, som ligger på andreplass, 6 poeng bak lederlaget Maccabi Haifa. Managerjobben i Tel Aviv er hans første siden det korte oppholdet i spanske Granada i fjor høst, hvor han var ferdig i jobben etter bare en seier på fem kamper for laget fra Segunda Division (nivå 2) i Spania.

Aitor Karanka var manager i Nottingham Forest fra januar 2018 til januar 2019. Etter å ha kommet inn som Forest-manager midtveis inn i 2017/18-sesongen endte det med en skuffende 17. plass i The Championship den sesongen. I den på påfølgende 18/19-sesongen ble han kun værende den første halvdelen av sesongen, da Forest og Karanka gikk hver sine veier den 11. januar 2019. Da lå Forest på en 7. plass med fire poeng opp til play-off. Aitor Karanka ba selv om å bli løst ut av kontrakten.

Legg igjen en kommentar