Lewis O’Brien lånes ut til DC United – blir den andre Forest-spilleren i MLS

Lewis O’Brien lånes ut til DC United og blir sammen med Braian Ojeda en av to Forest-spillere i Major League Soccer. Foto: YES Market Media/Shutterstock

Nottingham Forest og DC United har blitt enige om en låneavtale for midtbanespilleren Lewis O’Brien. DC United’s hovedtrener Wayne Rooney kunne bekrefte overgangen på fredag, og låneavtalen skal angivelig løpe frem til midten av juli. 24 år gamle O’Brien ankom Forest i fjor sommer og han har spilt 13 kamper i Premier League og scoret et mål.

DC United endte sist av samtlige lag i den regulære MLS sesongen i fjor og trenger forsterkninger hvis de skal ha håp om å nå play-off spillet i år. MLS-laget åpnet 2023-sesongen med 3-2 seier hjemme mot Toronto FC, men har kun tatt et poeng på tre neste kampene etter serieåpningen.

Fra før av spiller også Braian Ojeda i MLS for Real Salt Lake etter at han i august i fjor signerte en låneavtale ut 22/23 med laget fra delstaten Utah i USA. Ojeda har startet de tre første MLS kampene for Real Salt Lake i 2023 og har tilsammen spilt 9 MLS-matcher for klubben. Ojeda og Real Salt Lake kom til play-off i MLS i 2022, før de tapte mot Austin FC i 1. runde av dette cupspillet.

Legg igjen en kommentar